Juicy Lucy + The Woodpeckers

Juicy Lucy + The Woodpeckers

Juicy Lucy & The Woodpeckers brengen feestelijke hits in een stevig Rock ‘n’ Roll jasje. Met hun opzwepende live-act hebben ze afgelopen jaar menig festival op zijn kop gezet en diverse kroegen onveilig gemaakt. Op het podium knalt deze band er vanaf en met frontvrouw Lucy en haar Woodpeckers heb je gegarandeerd een avond vol energie en plezier. Het uitgangspunt is lekkere opzwepende Rock ‘n’ Roll, maar ook uitstapjes richting country, blues, rock en zelfs gypsy muziek komen zeker aan bod. Met een heerlijk Juicy Lucy sausje en een rockabilly beat maken ze hun covers uniek en ‘one of a kind’. De band staat garant voor een feest waarbij het dak er zeker af gaat, dus trek je dansschoenen maar vast aan. Zoals ze zelf zeggen: “Er mag gedanst worden, jaaaaaa!!!!!!!”