Fritz + Danny

Fritz + Danny

Fritz & Danny zijn ware meesters in het uitkleden van klassiekers en het terugbrengen van de muziek tot de essentie. Met slechts twee akoestische gitaren en hun twee uitstekende zangstemmen weten ze de beste nummers van The Beatles, Dire Straits, The Doors, Eagles, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Guns ’n Roses en vele anderen nieuw leven in te blazen. De passie en liefde voor het ruigere werk is duidelijk te horen in hun semi-akoestische optredens, waarbij Fritz’s ervaring als voormalig leadgitarist van Rattle Snake Shake en Danny’s talent als frontman van het Rock ’n Roll trio Twenty Sicks samensmelten. Of ze nu op grote festivals zoals Zwarte Cross en Paaspop staan of op intiemere podia, Fritz & Danny weten altijd het publiek te betoveren met hun onweerstaanbare unplugged-optredens.