Staal met Glazen

Staal met Glazen

Al bijna 20 jaar weet Staal met Glazen menig feestje tot ongekende hoogte te brengen. Deze 9-koppige vriendengroep creëert een overweldigende live-act met een aanstekelijke sound die het publiek niet onberoerd laat. Het podium barst van de energie en het enthousiasme spat ervan af. Met een excentrieke leadzanger die als een wervelwind over het podium raast, een pittige snarenclub, vier swingende blazers, drum en bas laat Staal met Glazen geen enkele voet stilstaan.

Op een verrassende en originele manier brengt Staal met Glazen covers van Nederlandstalige pop, ska, folk en feestmuziek die het publiek uitnodigen om uit volle borst mee te zingen. Of het nu in kroegen, feesttenten, festivals, studentenfeesten of zelfs op de radio is (Omroep Brabant en 3FM), Staal met Glazen voelt zich overal thuis.