Chouffelèèrs XXL

Chouffelèèrs XXL

De Chouffelèèrs XXL is een band die begonnen is als een trio, maar inmiddels is uitgegroeid tot een dijk van een formatie. Jo van Strien op accordeon, Mike Hofkens op akoestische gitaar en Marcel Timmermans als zanger vormen nog steeds de kern van de band. Maar met de toevoeging van Paul Rasenberg op de contrabas, Roy van Dongen op drums en Roy Koopmans op elektrische gitaar en piano staat er nu een band die garant staat voor een dampend middagje livemuziek!

Met een repertoire dat bestaat uit Blues, Rock n Roll, Country, Zydeco en dialectmuziek weten De Chouffelèèrs XXL het publiek te vermaken en mee te slepen in hun muzikale avonturen. Of je nu lekker wilt dansen, of gewoon wilt genieten van goede livemuziek, met De Chouffelèèrs XXL zit je altijd goed!