Paul Sinha

Paul Sinha

is een Nederlandse Popartiest die muziek uitbrengt met een heel eigen en unieke sound. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek, hij scoorde namelijk méér dan 50 miljoen streams op Spotify in zijn nog relatief korte carrière. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Anouk, Maan,
Tabitha, Roxeanne Hazes, Snelle, Kris Kross Amsterdam, Frenna en Rolf Sanchez. In 2019 vertolkte hij de rol van Petrus in de populaire vertelling ‘The Passion’ van de Evangelische Omroep en stond hij zij aan zij met het duo Nick & Simon in een uitverkochte Ziggo Dome.
De artiest werd in 2020 genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en schreef mee aan de #1 hit ‘Más Más Más’ van Rolf Sanchez. Nu is het tijd voor zijn eigen moment in de spotlight! Sinha is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en één ding is zeker: ‘The best is yet to come’!