Raymon Hermans

Raymon Hermans

Muziek is de rode draad in het leven van Raymon Hermans. Op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor muziek en inmiddels heeft hij met zijn unieke sound een stevige plek in de Nederlandse muziekwereld veroverd. Zijn dansbare, uptempo en vrolijke klanken zorgen voor de perfecte sfeer op ieder feest of festival.

Raymon is geboren om op het podium te staan en heeft zijn doorbraak te danken aan hits als ‘Hypnose’, ‘Fenomeen’ en natuurlijk ‘M’n Favoriet’. Of het nu gaat om een intieme kroeg of een groot cross-over festival, bij elk nummer zingt het publiek uit volle borst mee.

Raymon Hermans is één van de snelst groeiende artiesten van Nederland en dat is niet voor niets. Met zijn aanstekelijke beats en krachtige stem weet hij keer op keer het publiek te raken. Alleen op Spotify heeft hij al meer dan 43 miljoen streams behaald!