Petra Hessing + band

Petra Hessing + band

Petra Hessing en haar band zijn een opkomende muziekgroep die met hun energieke optredens het publiek weten te betoveren. Petra heeft al flink wat faam verworven door haar deelname aan The Voice van Vlaanderen, waar ze 7e werd van de 6300 kandidaten. Met haar toffe coach Bart Peeters wist ze de Blind Auditions, Knock Out en Battles te overleven en door te stoten tot en met de 2e live show. Met haar kenmerkende blauwe haar en unieke stemgeluid weet Petra Hessing het publiek te raken.

Samen met haar band brengt ze een geweldige show met nummers van Janis Joplin, Tina Turner, Blondie, AC/DC, Led Zeppelin, Miley Cyrus en vele andere bekende artiesten. De band is samengesteld uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziekwereld verdiend hebben. Het is een jonge band (niet van leeftijd) die hun talent en passie voor muziek delen en hiermee het publiek weten te vermaken.